Telefoonboek Giethoorn

Zoek jij naar een telefoonboek van Giethoorn? Dat doe je met de aangegeven praktische zoekmachine. Via deze werkwijze achterhaal je zonder problemen een groot deel van de (06) nummers en contacten uit Steenwijkerland. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Meyer), bedrijf (bijv. Profile) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied of juist de postcode, 8355. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Giethoorn gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Giethoorn

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Giethoorn? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort met de gids. Hedendaags kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van A. Bos wonend in Giethoorn
 • Ontdek het nummer van de Kwalitaria of Zeeman
 • Bekijk het nummer van de Gasmeetkundige of Stedenbouwkundige in Giethoorn
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Giethoorn

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Steenwijkerland. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8355. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Giethoorn kent buurtschappen en kernen: Buitengebied, Zuid, West, Noord, Oost, Kern
telefoonboek-giethoorn

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Giethoorn, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Giethoorn. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam wanneer dat bekend is. Hiermee zoek jij het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit Giethoorn

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0900, 0800, 0840, 0909, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Giethoorn

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van het zoekscript kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek in Giethoorn. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Ghana.