Telefoonboek Middenbuurt

Een online inkijkje in het telefoonboek van Middenbuurt? Check onderstaande handige zoekmachine. Zo tref je razendsnel bijna alle nummers en adressen in Steenwijkerland. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld van Leeuwen), een zakelijk adres (bijv. De Hypotheker) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of juist de postcode, 8355. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Middenbuurt gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Middenbuurt

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Middenbuurt? Contactgegevens opzoeken ging vroeger via de gids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van J. Driessen in Middenbuurt
 • Ontdek het nummer van de DA of Brainwash
 • Check de contactgegevens van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Advocaat in Middenbuurt
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Middenbuurt

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Steenwijkerland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8355. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Middenbuurt bestaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Zuid, West, Noord, Centrum, Kern
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-middenbuurt

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Middenbuurt, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Middenbuurt. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier start met het zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Hiermee check je doeltreffende het benodigde telefoonnummer uit Middenbuurt

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 1800, 0840, 0909, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Middenbuurt

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een nummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de nummerzoeker check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek in Middenbuurt. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.steenwijkerland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Gambia.