Telefoonboek Kalenberg

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Kalenberg? Open nu onze handige zoekmachine. Hiermee tref je snel & eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers in en rondom Steenwijkerland. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals van der Wal), een onderneming (bijv. Profile) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of 8377. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Kalenberg is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kalenberg

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je het nummer van een zaak of bewoner in Kalenberg? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Nu gaat dit online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van Dhr. de Bruyn woonachtig in Kalenberg
 • Ontdek het nummer van de Hudson’s Bay of Avia Xpress
 • Check het nummer van de Hondentrimmer of Adviseur overheid in Kalenberg
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Kalenberg

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Steenwijkerland. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8377. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Kalenberg onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Buitengebied, Zuid, Kern, Centrum, Oost, Noord
telefoonboek-kalenberg

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Kalenberg, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Kalenberg. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken vind je succesvol het verlangde telefoonnummer uit Kalenberg

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0800, 0906, 1800, 0909, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Kalenberg

Soms heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een (net) nummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels de zoekmachine krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Kalenberg. Ideaal bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.steenwijkerland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Hongarije.