Telefoonboek Steenwijkerwold

Op zoek naar het telefoonboek van Steenwijkerwold? Check deze handige zoekfunctie. Op die manier zoek je verrassend eenvoudig bijna alle telefoonnummers, adressen en namen in Steenwijkerland. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. van der Berg), een zaak (zoals Avia Xpress) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of misschien 8341. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Steenwijkerwold is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Steenwijkerwold

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Steenwijkerwold? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Vandaag de dag gaat dat middels het internet sneller en accurater. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van Fam. Peeters in Steenwijkerwold
 • Check het nummer van de Action of Xenos
 • Bekijk het nummer van de Machinist binnenvaart of Subsidie adviseur uit Steenwijkerwold
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Steenwijkerwold

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Steenwijkerland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8341. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Steenwijkerwold wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Buitengebied, Zuid, West, Kern, Noord, Centrum
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-steenwijkerwold

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat hier

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Steenwijkerwold, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Steenwijkerwold. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Zo verkrijg jij het eenvoudigst een telefoonnummer in Steenwijkerwold

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0900, 1800, 0840, 0800, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Steenwijkerwold

Mogelijkerwijs beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een compleet nummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Steenwijkerwold. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.steenwijkerland.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Engeland.