Telefoonboek Wessinge

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Wessinge? Start met onderstaande unieke zoekfunctie. Op die manier achterhaal je supersnel honderden contactgegevens van inwoners uit Elburg. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als de Bruijn), bedrijf (bijv. EMTÉ) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of 8085. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Wessinge is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wessinge

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Wessinge? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort via de gids. Nu kan dat via het internet zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van Fam. Hendriks in Wessinge
 • Vind het telefoonnummer van de Zeeman of McDonald’s
 • Zoek het nummer van de Duikerarts of Tolk in Wessinge
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Wessinge

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Elburg. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8085. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Wessinge kenmerkt zich door verschillende wijken: Buitengebied, West, Zuid, Centrum, Kern, Oost
telefoonboek-wessinge

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Wessinge, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Wessinge. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Ja, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Details als postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan zoek jij het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer uit Wessinge

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0900, 1800, 0906, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Wessinge

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Wessinge. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.elburg.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Nigeria.