Telefoonboek Nieuwstad

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nieuwstad? Check de ontwikkelde speciale zoekmachine. Daarmee tref je snel & eenvoudig tientallen telefoonnummers, adressen en namen in Kampen. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. van der Wal), bedrijfsnaam (bijv. Dirk) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 8274. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwstad kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuwstad

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het (06) nummer van een winkel of persoon in Nieuwstad? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van A. van de Brink wonend in Nieuwstad
 • Check de contactgegevens van de De Hypotheekshop of Welkoop
 • Vind de bereikbaarheid van de Hondentrimmer of Accountant (RA/AA) uit Nieuwstad
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Nieuwstad

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente Kampen. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8274. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Nieuwstad beslaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Zuid, Noord, Centrum, Oost, West
telefoonboek-nieuwstad

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Nieuwstad, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Nieuwstad. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul het adres van de persoon volledig in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan check jij succesvol het gezochte telefoonnummer uit Nieuwstad

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 1800, 0840, 0909, 0900, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Nieuwstad

Wellicht ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids in Nieuwstad. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.kampen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Anguilla.