Telefoonboek IJsselmuiden

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van IJsselmuiden? Gebruik de aangegeven duidelijke zoekmachine. Hiermee zoek je zonder problemen ontzettend veel nummers en adressen van mensen in Kampen. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als van der Laan), een shop (als Coop) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of juist de postcode, 8271. Druk op “zoeken”. Het systeem gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in IJsselmuiden kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in IJsselmuiden

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het nummer van een bedrijf of persoon uit IJsselmuiden? Een (06) nummer vinden kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van N. de Koning wonend in IJsselmuiden
 • Check de contactgegevens van de Alphega of BP
 • Bekijk contactgegevens van de Architect of Arbiter uit IJsselmuiden
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van IJsselmuiden

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Kampen. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8271. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
IJsselmuiden bestaat uit velerlei buurtschappen: Buitengebied, Zuid, Noord, Centrum, West, Oost
telefoonboek-ijsselmuiden

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit IJsselmuiden, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van IJsselmuiden. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Hiermee vind je het eenvoudigst het gewenste telefoonnummer in IJsselmuiden

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0800, 0906, 0909, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in IJsselmuiden

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een telefoonnummer kan je ontwaren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van onze tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in IJsselmuiden. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.kampen.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Amerikaanse Maagdeneilanden.