Telefoonboek Wilsum

Zoek jij naar een telefoonboek van Wilsum? Dat kan via deze duidelijke zoekmachine. Via deze werkwijze check jij zonder moeite honderden contactgegevens van mensen uit Kampen. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Boer), bedrijf (bijv. Basic-Fit) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied en/of 8274. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Wilsum is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wilsum

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Wilsum? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van M. van der Linden uit Wilsum
 • Zoek het nummer van de ABN AMRO of Dirk
 • Ontdek het nummer van de Stedenbouwkundige of ICT-helpdesk in Wilsum
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Wilsum

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Kampen. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 8274. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Wilsum onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Buitengebied, Zuid, Noord, Centrum, Kern, Oost
telefoonboek-wilsum

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Analyseer resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Wilsum, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Wilsum. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken verkrijg je direct het gezochte telefoonnummer in Wilsum

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 1800, 0800, 0909, 0840, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Wilsum

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je ophelderen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van de tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids in Wilsum. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.kampen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Angola.