Telefoonboek Willemstad

Een online inkijkje in het telefoonboek van Willemstad? Gebruik de eenvoudige zoekmachine. Via deze weg zoek je verrassend eenvoudig tientallen adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Ooststellingwerf. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. de Bruijn), een zakelijk adres (bijv. Texaco) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of misschien 8426. Klik nu op de zoekbutton. Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Willemstad kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Willemstad

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Willemstad? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van M. van den Broek met een woning in Willemstad
 • Zoek het nummer van de Trekpleister of Gamma
 • Bekijk contactgegevens van de Apotheker of Tolk uit Willemstad
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Willemstad

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Ooststellingwerf. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8426. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Willemstad wordt gevormd door meerdere buurten: Buitengebied, Kern, Noord, Centrum, West, Oost
telefoonboek-willemstad

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Willemstad, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Willemstad. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Daarmee check jij snel het benodigde telefoonnummer in Willemstad

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0900, 1800, 0906, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Willemstad

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kan je uitdokteren wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de tool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Willemstad. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Nauru.