Telefoonboek Langedijke

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Langedijke? Open nu de handige zoekfunctie. Zo bekijk jij zonder moeite bijna alle adresgegevens uit Ooststellingwerf. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn Hendriks), een winkel of bedrijf (bijv. Bakker Bart) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en/of 8425. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Langedijke is zo gepiept! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langedijke

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Langedijke? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Momenteel gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van Z. van den Broek in Langedijke
 • Check de contactgegevens van de Hunkemöller of Hema
 • Vind het telefoonnummer van de Bedrijfsbeveiliger of Tuinarchitect in Langedijke
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Langedijke

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Ooststellingwerf. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8425. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Langedijke wordt gevormd door diverse wijken: Buitengebied, Kern, Noord, Zuid, Centrum, Oost
Plaatsen in de regio
telefoonboek-langedijke

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Langedijke, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Langedijke. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij succesvol het gewenste telefoonnummer uit Langedijke

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0840, 0900, 0906, 1800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Langedijke

Misschien heb je een telefoonnummer, en wens je te ontcijferen van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Dankzij onze tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Langedijke. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Montserrat.