Telefoonboek Veneburen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Veneburen? Start met de aangegeven speciale zoekmachine. Zo vind je erg simpel een groot deel van de nummers en adressen van personen uit Ooststellingwerf. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld Groen), een onderneming (bijv. Bristol) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of eventueel 8423. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Veneburen gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Veneburen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Veneburen? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van V. Peters met een huis in Veneburen
 • Vind het telefoonnummer van de Aldi of H&M
 • Check het nummer van de Marketing manager of KAM / Kwaliteit, arbo en milieu adviseur uit Veneburen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Veneburen

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Ooststellingwerf. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8423. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
Veneburen kan je onderverdelen in meerdere buurten: Buitengebied, Kern, Noord, West, Centrum, Zuid
telefoonboek-veneburen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je hier

 2. Vul de velden in

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Veneburen, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Veneburen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan zoek je snel een telefoonnummer in Veneburen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor premium nummers zoals 1800, 0900, 0800, 0840, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Veneburen

In een ander scenario heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een (06) nummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek in Veneburen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Mexico.