Telefoonboek Nijeberkoop

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nijeberkoop? Check deze snelle zoekfunctie. Zodoende achterhaal je erg simpel de meeste nummers en adressen van personen uit Ooststellingwerf. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Dekker), bedrijf (bijv. Subway) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of een bepaalde postcode, 8422. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Nijeberkoop is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nijeberkoop

Ben je gebeld dooreen voor jou onbekend nummer? Of zoek je het nummer van een huishouden of gezin uit Nijeberkoop? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van U. van de Velden woonachtig in Nijeberkoop
 • Check het nummer van de Bruna of Xenos
 • Zoek het nummer van de Verpleegkundige of Marketing adviesbureau uit Nijeberkoop
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Nijeberkoop

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Ooststellingwerf. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8422. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Nijeberkoop kent meerdere buurten: Buitengebied, Kern, Noord, West, Zuid, Centrum
telefoonboek-nijeberkoop

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Nijeberkoop, wie probeert mij te bellen?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Nijeberkoop. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan krijg je het snelste een telefoonnummer uit Nijeberkoop

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 1800, 0909, 0840, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Nijeberkoop

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en wil je weten wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van onze tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Nijeberkoop. Ideaal bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Mauritanië.