Telefoonboek Twijtel

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Twijtel?Maak dan gebruik van de aangegeven unieke zoekfunctie. Via deze weg check jij gemakkelijk veel telefoongegevens & adresgegevens in Ooststellingwerf. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van der Velde), bedrijfsnaam (bijv. Karwei) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of misschien 8423. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Twijtel gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Twijtel

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of heb jij nodig het nummer van een bedrijf of persoon uit Twijtel? Contactgegevens opzoeken ging vroeger via de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van A. Smit wonend in Twijtel
 • Vind de bereikbaarheid van de Hunkemöller of Hunkemöller
 • Achterhaal het tel. nr. van de Digitale Fotografie of Headhunting bureau uit Twijtel
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Twijtel

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Ooststellingwerf. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8423. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
Twijtel bestaat uit buurtschappen en kernen: Buitengebied, Kern, Noord, West, Centrum, Oost
telefoonboek-twijtel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Twijtel, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Twijtel. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daarover beschikt. Daarmee spot je doeltreffende dit telefoonnummer in Twijtel

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0900, 0909, 0800, 0840, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Twijtel

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van de tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Twijtel. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Mauritius.