Telefoonboek Oudehorne

Nummers nodig uit het telefoonboek van Aldhoarne? Start met de ontwikkelde unieke zoekfunctie. Zo detecteer jij gemakkelijk tientallen namen en nummers in de buurt van Heerenveen. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. de Haan), een zakelijk adres (bijv. OP=OP Voordeelshop) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of misschien 8413. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Oudehorne is kinderspel! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudehorne

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Aldhoarne? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Hedendaags gaat dit online zonder moeite. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van B. Smit uit Oudehorne
 • Achterhaal het tel. nr. van de Primera of Etos
 • Vind het telefoonnummer van de Particulier beveiliger of NOAB Administratie/belastingadvieskantoor uit Oudehorne
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Aldhoarne

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Heerenveen. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8413. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Oudehorne beslaat uit een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Kern, Noord, Oost, Centrum, Zuid
telefoonboek-oudehorne

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Oudehorne, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Aldhoarne. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode, straatnaam, huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Zo verkrijg je snel dit telefoonnummer in Oudehorne

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0840, 0906, 1800, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Aldhoarne

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een telefoonnummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van onze tool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Oudehorne. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Bekijk ook: Telefoonboek Mali.