Telefoonboek Jubbega

Zoek jij naar een telefoonboek van Jobbegea? Check deze praktische zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij zonder problemen honderden contactgegevens van mensen uit Heerenveen. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. van Wijk), een winkel of bedrijf (bijv. Coop) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Jubbega-Schurega en wellicht 8411. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Jubbega is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Jubbega

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Jobbegea? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Hedendaags kan dit aan de hand van internet zonder moeite. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van P. Dekker in Jubbega
 • Vind het telefoonnummer van de Shell of Dirk
 • Achterhaal het tel. nr. van de Arts of Strategie adviseur uit Jubbega
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Jobbegea

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Heerenveen. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8411. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Jubbega kenmerkt zich door een aantal wijken en buurten: Jubbega-Schurega
telefoonboek-jubbega

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Jubbega, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Jobbegea. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken spot jij snel het gewenste telefoonnummer uit Jubbega

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0800, 1800, 0900, 0840, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Jobbegea

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit Jubbega. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Malediven.