Telefoonboek Lippenhuizen

Op zoek naar het telefoonboek van Lippenhuzen? Dat kan via de ontwikkelde snelle zoekmachine. Daarmee check jij snel & eenvoudig alle adresgegevens in de buurt van Opsterland. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn Evers), een zaak (zoals Xenos) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of eventueel 8408. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Lippenhuizen is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lippenhuizen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Lippenhuzen? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Heden ten dage kan dat via het internet sneller en accurater. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van R. van der Laan uit Lippenhuizen
 • Vind het telefoonnummer van de BENU of Aldi
 • Bekijk het nummer van de Voetbalsteward of Adviseur AO/IC uit Lippenhuizen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Lippenhuzen

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Opsterland. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8408. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Lippenhuizen is te onderscheiden in diverse wijken: Buitengebied, Kern, Centrum, Noord, West, Zuid
telefoonboek-lippenhuizen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Lippenhuizen, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Lippenhuzen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken zoek je het gemakkelijkste het telefoonnummer in Lippenhuizen

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0900, 0800, 1800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Lippenhuzen

Soms beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een nummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van de zoektool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Lippenhuizen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.opsterland.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Macedonië.