Telefoonboek Luxwoude

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Lúkswâld? Gebruik de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze check jij erg simpel de meeste adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Opsterland. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn de Haan), bedrijfsnaam (bijv. Tui) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en wellicht 8405. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript checkt razendsnel de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Luxwoude is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Luxwoude

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Lúkswâld? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van C. de Groot wonend in Luxwoude
 • Bekijk het nummer van de SNS Bank of Hubo
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Interim manager in Luxwoude
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Lúkswâld

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Opsterland. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 8405. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Luxwoude kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Kern, Centrum, Zuid, West, Oost
telefoonboek-luxwoude

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Luxwoude, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Lúkswâld. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in indien deze bekend is. Hiermee krijg je snel het telefoonnummer uit Luxwoude

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 1800, 0800, 0906, 0900, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Lúkswâld

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Luxwoude. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.opsterland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Liberia.