Telefoonboek Nieuwe Vaart

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Nije Feart?Maak dan gebruik van de ontwikkelde unieke zoekfunctie. Zo detecteer jij zonder problemen ontzettend veel nummers en adressen uit Opsterland. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van der Pol), bedrijf (bijv. BP) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of misschien 8404. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwe Vaart kan iedereen! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuwe Vaart

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een winkel of persoon in Nije Feart? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog met de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet zonder moeite. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Achterhaal het nummer van U. Jacobs met een woning in Nieuwe Vaart
 • Achterhaal het tel. nr. van de Dirk of Dirk
 • Vind het telefoonnummer van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Gids (toeristen) uit Nieuwe Vaart
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Nije Feart

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Opsterland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8404. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Nieuwe Vaart beslaat uit een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Kern, Centrum, Zuid, Oost, West
telefoonboek-nieuwe-vaart

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool bekijk je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Nieuwe Vaart, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Nije Feart. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan vind je met succes het beoogde telefoonnummer in Nieuwe Vaart

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0840, 1800, 0900, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Nije Feart

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op onze tool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Nieuwe Vaart. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.opsterland.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Letland.