Telefoonboek Opsterland

Nummers nodig uit het telefoonboek van Opsterland? Ga aan de slag met de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Via deze weg check jij erg simpel alle adressen en (mobiele) nummers in en rondom de gemeenten Opsterland. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. van de Veen), een shop (als Aldi) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 8401. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Opsterland is echt heel eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Opsterland

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een onderneming of man / vrouw uit Opsterland? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van I. de Leeuw uit Opsterland
 • Check de contactgegevens van de Deen of Vakgarage
 • Bekijk het nummer van de Optometrist of Databeschermingsadviseur in Opsterland
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Opsterland

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Opsterland. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8401. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Opsterland kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Centrum, Oost, West, Buitengebied, Noord, Zuid
telefoonboek-opsterland

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Opsterland, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Opsterland. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je deze weet. Dan spot jij direct het begeerde telefoonnummer in de gemeente Opsterland

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0909, 0900, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Opsterland

Het is mogelijk: dan heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ophelderen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids uit Opsterland. Bijvoorbeeld handig bij: