Telefoonboek Terwispel

Zoek jij naar een telefoonboek van Terwispel?Maak dan gebruik van de aangegeven snelle zoekfunctie. Zo detecteer jij gemakkelijk honderden adressen en (mobiele) nummers in Opsterland. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. Smit), een onderneming (bijv. De Hypotheekshop) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of juist de postcode, 8407. Klik nu op de zoekbutton. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Terwispel gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Terwispel

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van een bepaald nummer van een winkel of persoon in Terwispel? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog met de gids. Dat is veranderd, nu kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van F. de Groot wonend in Terwispel
 • Vind het telefoonnummer van de Schooneberg of Texaco
 • Zoek adresgegevens van de Beveiligingsmedewerker of Controller uit Terwispel
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Terwispel

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Opsterland. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8407. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Terwispel kan je onderverdelen in meerdere buurten: Buitengebied, Kern, Centrum, Noord, Oost, Zuid
telefoonboek-terwispel

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Terwispel, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Terwispel. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Op basis daarvan verkrijg jij het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer uit Terwispel

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0840, 0906, 1800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Terwispel

Misschien beschik je over een nummer en wens je te ontcijferen wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Terwispel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.opsterland.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Luxemburg.