Telefoonboek Rolbrug

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Rolbrêge? Check deze gemakkelijke zoekmachine. Zo zoek je snel & eenvoudig belangrijke adresgegevens van mensen in Opsterland. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld Evers), een onderneming (bijv. Spar) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en wellicht 8406. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Rolbrug gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rolbrug

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of blief jij een bepaald nummer van een shop of inwoner van Rolbrêge? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van A. Kramer in Rolbrug
 • Check het nummer van de AH of Kruidvat
 • Achterhaal het tel. nr. van de Schoonheidsspecialiste of Consultant re-location in Rolbrug
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Rolbrêge

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Opsterland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8406. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Relevante wijken
Rolbrug kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Buitengebied, Kern, Centrum, Noord, Oost, West
telefoonboek-rolbrug

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Rolbrug, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Rolbrêge. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Daarmee vind jij het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer uit Rolbrug

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0900, 0909, 1800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Rolbrêge

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in Rolbrug. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.opsterland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Litouwen.