Telefoonboek Tijnje

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van De Tynje? Open nu de ontwikkelde speciale zoekmachine. Zo tref je zonder problemen tientallen adresgegevens in en rondom Opsterland. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan Gerritsen), een winkel of bedrijf (bijv. Poiesz) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of een bepaalde postcode, 8406. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Tijnje is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Tijnje

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in De Tynje? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger met de gids. Heden ten dage doe je dit online veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van W. van den Pol met een huis in Tijnje
 • Ontdek het nummer van de Avia Xpress of D-Reizen
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tandprotheticus of Security Specialist (ICT) in Tijnje
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Tynje

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Opsterland. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8406. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Tijnje kan je onderverdelen in buurten & wijken: Buitengebied, Kern, Centrum, Noord, Zuid, West
telefoonboek-tijnje

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Tijnje, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit De Tynje. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Zo krijg je doeltreffende het verlangde telefoonnummer in Tijnje

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0800, 1800, 0900, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in De Tynje

In sommige gevallen beschik je over een nummer en moet je achterhalen wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een compleet nummer kan je uitzoeken welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door gebruik te maken van de zoekmachine check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Tijnje. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.opsterland.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Libië.