Telefoonboek Gorredijk

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van De Gordyk? Gebruik onze handige zoekfunctie. Hiermee bekijk jij erg simpel de meeste adresgegevens van mensen in Opsterland. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld Schipper), een zakelijk adres (bijv. Praxis) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of misschien 8401. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Gorredijk kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Gorredijk

Gebeld door een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit De Gordyk? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage doe je dit online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van S. Wolters in Gorredijk
 • Check de contactgegevens van de Jan Linders of Avia
 • Check de contactgegevens van de Mondhygiënist of Life Coach in Gorredijk
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Gordyk

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente Opsterland. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 8401. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Gorredijk kenmerkt zich door meerdere buurten: Buitengebied, Kern, Centrum, Zuid, Noord, Oost
telefoonboek-gorredijk

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Gorredijk, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit De Gordyk. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee spot jij het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in Gorredijk

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0800, 1800, 0840, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in De Gordyk

Soms ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je uitdokteren wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Gorredijk. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.opsterland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Kroatië.