Telefoonboek De Blesse

Zoek jij naar een telefoonboek van De Blesse? Start met deze speciale zoekfunctie. Hiermee vind je zonder moeite de meeste telefoongegevens & adresgegevens uit Weststellingwerf. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. van der Veen), een zakelijk adres (bijv. Vodafone) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en wellicht 8397. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in De Blesse is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Blesse

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of zoek je het nummer van een zaak of bewoner in De Blesse? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van K. Molenaar woonachtig in De Blesse
 • Bekijk het nummer van de Eomino’s of Scapiono
 • Check de contactgegevens van de Verpleegkundige of Ingenieur op het gebied van akoestiek in De Blesse
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database De Blesse

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Weststellingwerf. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8397. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
De Blesse wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Buitengebied, Kern, Centrum, West, Oost, Zuid
telefoonboek-de-blesse

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Check resultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Blesse, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van De Blesse. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee verkrijg jij met succes het verlangde telefoonnummer in De Blesse

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0909, 1800, 0800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in De Blesse

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van De Blesse. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.weststellingwerf.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Kirgizië.