Telefoonboek Overburen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Overburen?Maak dan gebruik van de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Via deze werkwijze check jij zonder moeite honderden adresgegevens in Weststellingwerf. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn van de Brink), een shop (als Bike Totaal) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en/of 8395. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Overburen stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Overburen

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Overburen? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet vele malen sneller. Een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van J. de Koning woonachtig in Overburen
 • Bekijk het nummer van de Cigo of Nettorama
 • Check het nummer van de Logopedist of Webdesigner in Overburen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Overburen

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Weststellingwerf. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8395. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Overburen bestaat uit een aantal buurten: Buitengebied, Kern, Centrum, Oost, Zuid, West
telefoonboek-overburen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Overburen, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Overburen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool probeert de persoon te vinden die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan verkrijg je het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit Overburen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0800, 0840, 0906, 0900, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Overburen

Misschien heb je een telefoonnummer, en wil je weten wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door gebruik te maken van het zoekscript kan je toch zoeken door de omgekeerde gids in Overburen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.weststellingwerf.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Kameroen.