Telefoonboek Boekelte

Op zoek naar het telefoonboek van Boekelte?Maak dan gebruik van de aangegeven handige zoekmachine. Zo vind je verrassend eenvoudig de meeste namen en nummers in en rondom Weststellingwerf. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld Scholten), een zakelijk adres (bijv. DA) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of 8392. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Boekelte kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Boekelte

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Boekelte? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Hedendaags kan dat online 10 keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van Fam. Willems in Boekelte
 • Achterhaal het tel. nr. van de Praxis of Poiesz
 • Achterhaal het tel. nr. van de Oefentherapeut Cesar of Adviseur logistiek en transport uit Boekelte
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Boekelte

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Weststellingwerf. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8392. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Boekelte bestaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Kern, Centrum, Oost, Noord, Zuid
telefoonboek-boekelte

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Boekelte, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Boekelte. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan zoek jij het gemakkelijkste het gezochte telefoonnummer in Boekelte

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0840, 0906, 0900, 0800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Boekelte

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van onze tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Boekelte. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.weststellingwerf.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Jersey.