Telefoonboek Boijl

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Boijl? Start met onze speciale zoekfunctie. Hiermee bekijk jij zonder moeite tientallen telefoonnummers, adressen en namen uit Weststellingwerf. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. Bosman), een winkel of bedrijf (bijv. Hoogvliet) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en wellicht 8392. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Boijl kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Boijl

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Boijl? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Op dit moment gaat dit online sneller en accurater. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van T. van der Meulen wonend in Boijl
 • Vind de bereikbaarheid van de Randstad of Kruidvat
 • Vind de bereikbaarheid van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Consultant compliance & risicomanagement in Boijl
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Boijl

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Weststellingwerf. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8392. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Boijl onderscheiden we in verschillende wijken: Buitengebied, Kern, Centrum, Oost, Noord, West
telefoonboek-boijl

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Boijl, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Boijl. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Op basis daarvan krijg jij snel het begeerde telefoonnummer in Boijl

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0900, 0906, 0840, 0800, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Boijl

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een telefoonnummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij onze tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Boijl. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.weststellingwerf.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Jemen.