Telefoonboek Zandhuizen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Zandhuizen? Ga aan de slag met de handige zoekfunctie. Zodoende bekijk jij snel & eenvoudig tientallen (06) nummers en contacten van mensen in Weststellingwerf. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld Gerritsen), bedrijf (bijv. Profile) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en/of 8389. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Zandhuizen gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zandhuizen

Ben je gebeld dooreen voor jou onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Zandhuizen? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van G. Hendriks woonachtig in Zandhuizen
 • Ontdek het nummer van de Hunkemöller of OP=OP Voordeelshop
 • Zoek adresgegevens van de Tandprotheticus of Informatieanalist in Zandhuizen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Zandhuizen

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Weststellingwerf. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8389. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Zandhuizen kent een aantal buurten: Buitengebied, Zuid, Kern, Noord, Centrum, Oost
telefoonboek-zandhuizen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Zandhuizen, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Zandhuizen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Op die manier krijg jij direct het benodigde telefoonnummer in Zandhuizen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0800, 0900, 0840, 0906, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Zandhuizen

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kan je ontdekken wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Zandhuizen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.weststellingwerf.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Jamaica.