Telefoonboek Kortezwaag

Zoek jij naar een telefoonboek van Koartsweagen? Dat kan via de unieke zoekfunctie. Zo zoek je gemakkelijk een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Opsterland. Ga aan de slag met met een naam (denk aan Martens), een onderneming (bijv. Avia Xpress) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en de postcode, 8401. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Kortezwaag is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kortezwaag

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Koartsweagen? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger via de gids. Momenteel doe je dit online veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van P. Veenstra wonend in Kortezwaag
 • Zoek het nummer van de Scapiono of Pets Place
 • Vind het telefoonnummer van de Apotheker of Communicatie adviseur in Kortezwaag
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Koartsweagen

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Opsterland. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8401. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Zoeken op wijk
Kortezwaag kenmerkt zich door buurtschappen en kernen: Buitengebied, Kern, Centrum, West, Zuid, Oost
telefoonboek-kortezwaag

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Kortezwaag, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Koartsweagen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De tool probeert de persoon te vinden die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken zoek jij succesvol het telefoonnummer uit Kortezwaag

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0900, 0800, 0840, 0909, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Koartsweagen

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een compleet nummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in Kortezwaag. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.opsterland.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Koeweit.