Telefoonboek Oosterend

Op zoek naar het telefoonboek van Oosterend? Open nu onze speciale zoekfunctie. Op die manier zoek je erg simpel honderden adressen en (mobiele) nummers van mensen uit Opsterland. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals Martens), bedrijfsnaam (bijv. Action) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en/of 8401. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Oosterend gaat online zo eenvoudig! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oosterend

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Oosterend? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu gaat dit online zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van O. Bakker in Oosterend
 • Check de contactgegevens van de Zeeman of Albert Heijn
 • Zoek het nummer van de Optometrist of Ingenieur weg/waterbouw uit Oosterend
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Oosterend

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Opsterland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 8401. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Oosterend kan je onderverdelen in een aantal buurten: Buitengebied, Kern, Centrum, West, Zuid, Noord
telefoonboek-oosterend

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Oosterend, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Oosterend. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Op die manier krijg je doeltreffende het gewenste telefoonnummer uit Oosterend

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0800, 0906, 0909, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Oosterend

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een telefoonnummer kun je opzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van het zoekscript zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Oosterend. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.opsterland.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Kosovo.