Telefoonboek Uilesprong

Zoek jij naar een telefoonboek van De Ulesprong? Start met de handige zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je gemakkelijk tientallen (06) nummers en contacten van huishoudens in Opsterland. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn van de Ven), bedrijfsnaam (bijv. Firezone) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en/of 8406. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Uilesprong kan iedereen! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Uilesprong

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit De Ulesprong? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen met de gids. Hedendaags kan dat online sneller en accurater. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van R. Brouwer wonend in Uilesprong
 • Bekijk het nummer van de Praxis of Tamoil
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige duikploegleider of Reputatiemanager uit Uilesprong
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van De Ulesprong

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Opsterland. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8406. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Uilesprong bestaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Kern, Centrum, Noord, Zuid, Oost
telefoonboek-uilesprong

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Uilesprong, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio De Ulesprong. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Aan de hand hiervan krijg jij het eenvoudigst een telefoonnummer in Uilesprong

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0840, 1800, 0900, 0906, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Ulesprong

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een nummer kan je uitpluizen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Uilesprong. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.opsterland.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Liechtenstein.