Telefoonboek Hemrik

Zoek jij naar een telefoonboek van De Himrik? Ga aan de slag met de aangegeven eenvoudige zoekfunctie. Zo bekijk jij razendsnel belangrijke (06) nummers en contacten in Opsterland. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn de Groot), een firma (bijv. Univé) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Hemrikerverlaat of een bepaalde postcode, 8409. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Hemrik is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hemrik

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een winkel of persoon in De Himrik? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu gaat dat middels het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van Familie Wolters wonend in Hemrik
 • Check het nummer van de Zeeman of Bike Totaal
 • Zoek het nummer van de Duikerarts of Adviseur good governance in Hemrik
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database De Himrik

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Opsterland. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8409. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Hemrik bestaat uit buurten & wijken: Hemrikerverlaat, Himrikerfallaat
telefoonboek-hemrik

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Hemrik, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit De Himrik. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Zo zoek jij doeltreffende het benodigde telefoonnummer uit Hemrik

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0906, 0900, 0840, 1800, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in De Himrik

Het kan voorkomen: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Geholpen door een (06) nummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de tool check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Hemrik. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.opsterland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Malawi.