Telefoonboek Haneburen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Haneburen?Maak dan gebruik van onderstaande praktische zoekmachine. Daarmee zoek je zonder problemen bijna alle nummers en adressen van huishoudens in Opsterland. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. Verbeek), een winkel of bedrijf (bijv. Vakantieexperts) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of 8408. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Haneburen gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Haneburen

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het actuele nummer van een zaak of bewoner in Haneburen? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van R. van den Bosch in Haneburen
 • Ontdek het nummer van de Spar of Hubo
 • Ontdek het nummer van de Deskundige schietmeester of Adviseur Strategische beleidskeuze uit Haneburen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Haneburen

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Opsterland. Nummer niet gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8408. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Haneburen kent diverse wijken: Buitengebied, Kern, Centrum, Noord, West, Oost
telefoonboek-haneburen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Haneburen, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Haneburen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De tool zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Op die manier spot je het eenvoudigst dit telefoonnummer in Haneburen

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 1800, 0800, 0900, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Haneburen

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek uit Haneburen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.opsterland.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Macau.