Telefoonboek Urk

Op zoek naar het telefoonboek van Urk? Start met deze praktische zoekmachine. Zodoende vind je supersnel tientallen contactgegevens in de buurt van de gemeente Urk. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn van Dongen), een zakelijk adres (bijv. Only) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Urk-oost: Achter- en Vooronder of misschien 8322. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Urk gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Urk

Gebeld door een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Urk? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Nu gaat dit online 10 keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van J. Vink in Urk
 • Achterhaal het tel. nr. van de Mitra of Terstal
 • Zoek het nummer van de Duikerarts of Projectmanager constructies in Urk
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Urk

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Urk. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8322, 8321. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Urk beslaat uit een aantal buurten: Urk-oost: Achter- en Vooronder, De Bak/ Boeg/ Brug /Giek /Lier /Mast, Het Dek /Roer, Urk-centrum
telefoonboek-urk

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Flevoland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Urk, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Urk. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon helemaal in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je deze weet. Op basis daarvan krijg jij met succes het telefoonnummer uit de gemeente Urk

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0906, 0900, 1800, 0909, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Urk

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een nummer kun je te weten komen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels de tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek in Urk. Ideaal bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.urk.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Jordanië.

  No pages found.