Telefoonboek Zuidhorn

Een online inkijkje in het telefoonboek van Zuidhorn? Ga aan de slag met de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Zo zoek je supersnel de meeste nummers en adressen in de buurt van Ooststellingwerf. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals van de Wal), een onderneming (bijv. Primera) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en/of 8424. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Zuidhorn gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zuidhorn

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Zuidhorn? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag gaat dit online een stuk sneller. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van Fam. van der Heijden woonachtig in Zuidhorn
 • Zoek het nummer van de Mitra of PLUS
 • Vind de bereikbaarheid van de Hondentrimmer of Taxateur onroerende zaken in Zuidhorn
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Zuidhorn

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Ooststellingwerf. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8424. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Zuidhorn kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Buitengebied, Kern, Noord, Zuid, West, Centrum
telefoonboek-zuidhorn

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Zuidhorn, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Zuidhorn. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daarover beschikt. Op basis daarvan check je het snelste een telefoonnummer uit Zuidhorn

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0800, 1800, 0906, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Zuidhorn

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van het zoekscript zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids in Zuidhorn. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Monaco.