Telefoonboek Ravenswoud

Een online inkijkje in het telefoonboek van Ravenswoud? Dat kan via deze speciale zoekfunctie. Via deze werkwijze detecteer jij supersnel de meeste telefoonnummers, adressen en namen van huishoudens in Ooststellingwerf. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Hofman), een zakelijk adres (bijv. Bike Totaal) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en wellicht 8427. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Ravenswoud gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ravenswoud

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Ravenswoud? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Nu kan dat online vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van T. Post wonend in Ravenswoud
 • Vind de bereikbaarheid van de Primark of Gamma
 • Check het nummer van de Particulier beveiliger of Consultant re-location in Ravenswoud
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Ravenswoud

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Ooststellingwerf. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8427. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Ravenswoud is te onderscheiden in diverse wijken: Buitengebied, Kern, Noord, Centrum, West, Zuid
telefoonboek-ravenswoud

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je hierboven

 2. Vul de velden in

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Ravenswoud, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Ravenswoud. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Op die manier zoek je doeltreffende een telefoonnummer in Ravenswoud

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 1800, 0909, 0906, 0900, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Ravenswoud

Mogelijk heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Aan de hand van de nummerzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Ravenswoud. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Nederland.