Telefoonboek Waskemeer

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Waskemeer? Dat doe je met onderstaande duidelijke zoekmachine. Zo check jij zonder moeite belangrijke telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Ooststellingwerf. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. van der Ven), een zakelijk adres (bijv. Eomino’s) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied en wellicht 8434. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Waskemeer is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Waskemeer

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of zoek jij info over het nummer van een inwoner of bedrijf uit Waskemeer? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment doe je dit online 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van E. Mulder wonend in Waskemeer
 • Achterhaal het tel. nr. van de T-Mobile of Brainwash
 • Check het nummer van de Medisch Secretaresse of Belastingadvieskantoor uit Waskemeer
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Waskemeer

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Ooststellingwerf. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8434. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Waskemeer beslaat uit buurten & wijken: Buitengebied, Kern, Oost, West, Zuid, Noord
telefoonboek-waskemeer

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Waskemeer, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Waskemeer. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Dan spot jij direct het gezochte telefoonnummer uit Waskemeer

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0909, 1800, 0900, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Waskemeer

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je ontdekken wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij onze tool check je direct gratis de omgekeerde gids uit Waskemeer. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Oman.