Telefoonboek Moskou

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Moskou? Start met deze praktische zoekfunctie. Daarmee check jij erg simpel een groot deel van de (06) nummers en contacten in Ooststellingwerf. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Meijer), een shop (als Only) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Opsterland-Moskou of juist de postcode, 8435. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Moskou gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Moskou

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Moskou? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog met de gids. Momenteel kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van T. Meijer woonachtig in Moskou
 • Check de contactgegevens van de De Echte Bakker of Brainwash
 • Achterhaal het tel. nr. van de Verloskundige of Ingenieur weg/waterbouw in Moskou
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Moskou

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Ooststellingwerf. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8435, 9241. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Moskou kenmerkt zich door diverse wijken: Opsterland-Moskou
telefoonboek-moskou

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Moskou, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Moskou. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Denk aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan check jij met succes het verlangde telefoonnummer uit Moskou

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0909, 0906, 0840, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Moskou

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een telefoonnummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de telefoonzoeker kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Moskou. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Oostenrijk.