Telefoonboek Petersburg

Zoek jij naar een telefoonboek van Petersburg? Dat doe je met onderstaande duidelijke zoekmachine. Daarmee achterhaal je supersnel tientallen adressen en (mobiele) nummers van mensen uit Ooststellingwerf. Begin altijd je query met een naam (denk aan van Vliet), een firma (bijv. DA) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en/of 8435. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Petersburg is zo gepiept! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Petersburg

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Petersburg? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen aan de hand van de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van F. Vos wonend in Petersburg
 • Zoek het nummer van de Shell of Lidl
 • Ontdek het nummer van de Fysiotherapeut of Arbodienstverlener in Petersburg
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Petersburg

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Ooststellingwerf. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 8435. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Petersburg kan je onderverdelen in verschillende wijken: Buitengebied, Kern, Oost, West, Centrum, Noord
telefoonboek-petersburg

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat hier

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Petersburg, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Petersburg. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Daarmee vind je snel het gezochte telefoonnummer uit Petersburg

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 1800, 0840, 0906, 0800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Petersburg

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids in Petersburg. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Pakistan.