Telefoonboek Nieuweschoot

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Nijskoat?Maak dan gebruik van de snelle zoekfunctie. Zo bekijk jij zonder problemen alle namen en nummers van huishoudens in Heerenveen. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn Mulder), een zaak (zoals Dirk) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en de postcode, 8452. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Nieuweschoot kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuweschoot

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Nijskoat? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het nummer van Z. de Leeuw wonend in Nieuweschoot
 • Ontdek het nummer van de Praxis of Kwikfit
 • Bekijk het nummer van de Stralingsdeskundige of Bedrijfseconomisch consultant uit Nieuweschoot
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Nijskoat

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Heerenveen. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8452. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Nieuweschoot beslaat uit diverse wijken: Buitengebied, Kern, Oost, Centrum, Noord, Zuid
telefoonboek-nieuweschoot

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nieuweschoot, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Nijskoat. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee krijg jij direct het begeerde telefoonnummer in Nieuweschoot

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0800, 1800, 0906, 0840, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Nijskoat

Wellicht beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een compleet nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Aan de hand van ons systeem zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek uit Nieuweschoot. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Check ook: Telefoonboek Portugal.