Telefoonboek Tjalleberd

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Tsjalbert? Ga aan de slag met deze unieke zoekfunctie. Hiermee tref je snel & eenvoudig de meeste nummers en adressen van mensen uit Heerenveen. Je kunt beginnen met een naam (denk aan Kok), een winkel of bedrijf (bijv. Dirk) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en/of 8458. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Tjalleberd is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Tjalleberd

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit Tsjalbert? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu doe je dit online honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van A. van Beek uit Tjalleberd
 • Vind het telefoonnummer van de BP of Pearle
 • Vind de bereikbaarheid van de Evenementenbeveiliger of Uitvaartonderneming uit Tjalleberd
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Tsjalbert

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Heerenveen. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8458. Gebruik deze postcode(s). Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Tjalleberd is te onderscheiden in meerdere buurten: Buitengebied, Kern, West, Noord, Centrum, Zuid
telefoonboek-tjalleberd

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Tjalleberd, wie probeert mij te bellen?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Tsjalbert. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Hiermee zoek jij direct dit telefoonnummer in Tjalleberd

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0840, 0906, 1800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Tsjalbert

Misschien heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je uitpluizen op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Tjalleberd. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Ook interessant: Telefoonboek Saint Lucia.