Telefoonboek Nieuwebrug

Op zoek naar het telefoonboek van Nijbrêge? Start met de aangegeven handige zoekmachine. Op die manier doorzoekt men supersnel ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers in Heerenveen. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals van der Berg), een shop (als Bruna) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en de postcode, 8469. Druk op “zoeken”. Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwebrug is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuwebrug

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar het nummer van een bedrijf of persoon uit Nijbrêge? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Op dit moment kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van D. van der Velde uit Nieuwebrug
 • Ontdek het nummer van de Intertoys of van Haren
 • Achterhaal het tel. nr. van de Medisch Secretaresse of Archivaris in Nieuwebrug
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Nijbrêge

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Heerenveen. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8469. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Nieuwebrug kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Buitengebied, Kern, West, Zuid, Noord, Oost
telefoonboek-nieuwebrug

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Nieuwebrug, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Nijbrêge. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken check jij direct het verlangde telefoonnummer in Nieuwebrug

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0906, 1800, 0909, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Nijbrêge

Het kan voorkomen: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels de tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Nieuwebrug. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Snel verder naar: Telefoonboek Slovenië.