Telefoonboek Nijehaske

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Nijehaske? Open nu de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Daarmee doorzoekt men razendsnel honderden adressen en (mobiele) nummers in De Fryske Marren. Ga aan de slag met met een naam (denk aan van der Veen), bedrijf (bijv. Expert) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of misschien 8466. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Nijehaske is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nijehaske

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig het (06) nummer van een zaak of bewoner in Nijehaske? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags gaat dit online zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van G. Veenstra met een woning in Nijehaske
 • Vind het telefoonnummer van de MCD of Action
 • Vind het telefoonnummer van de Digitale Fotografie of Management consultant uit Nijehaske
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Nijehaske

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8466. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Nijehaske onderscheiden we in diverse wijken: Buitengebied, Kern, West, Oost, Zuid, Centrum
telefoonboek-nijehaske

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Nijehaske, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Nijehaske. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul het adres van de persoon helemaal in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Op basis daarvan verkrijg jij het eenvoudigst een telefoonnummer uit Nijehaske

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0900, 0840, 1800, 0909, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Nijehaske

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Nijehaske. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Seychellen.