Telefoonboek Oudehaske

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Aldehaske? Start met de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Zo check jij verrassend eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers uit De Fryske Marren. Begin altijd je query met een naam (denk aan Mulder), een winkel of bedrijf (bijv. ING) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of 8465. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Oudehaske is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudehaske

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of blief jij het (06) nummer van een firma of familie uit Aldehaske? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van B. van der Heyden met een woning in Oudehaske
 • Check het nummer van de Shell of Karwei
 • Zoek het nummer van de Oefentherapeut Cesar of Ingenieur op het gebied van constructies uit Oudehaske
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Aldehaske

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gewenste informatie. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 8465. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Oudehaske bestaat uit diverse wijken: Buitengebied, Kern, West, Oost, Zuid, Noord
telefoonboek-oudehaske

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Oudehaske, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Aldehaske. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Op die manier verkrijg jij doeltreffende het telefoonnummer in Oudehaske

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0840, 0900, 0800, 1800, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Aldehaske

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de zoektool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Oudehaske. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.defryskemarren.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Servië.