Telefoonboek Rotsterhaule

Een online inkijkje in het telefoonboek van Rotsterhaule? Gebruik de hier onderstaande praktische zoekmachine. Via deze werkwijze check jij gemakkelijk honderden telefoonnummers, adressen en namen in De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. de Vries), een onderneming (bijv. OP=OP Voordeelshop) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of misschien 8463. Klik nu op de zoekknop. Het systeem analyseert het online telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Rotsterhaule is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rotsterhaule

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een winkel of persoon in Rotsterhaule? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van G. Groen met een huis in Rotsterhaule
 • Vind de bereikbaarheid van de Basic-Fit of Subway
 • Vind de bereikbaarheid van de Beveiligingsmedewerker of Programmeur uit Rotsterhaule
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Rotsterhaule

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente De Fryske Marren. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8463. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Rotsterhaule kent velerlei buurtschappen: Buitengebied, Kern, West, Oost, Centrum, Zuid
telefoonboek-rotsterhaule

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Rotsterhaule, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Rotsterhaule. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Hiermee check jij succesvol dit telefoonnummer in Rotsterhaule

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0800, 0906, 1800, 0909, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Rotsterhaule

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je uitpluizen op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van het zoekscript check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Rotsterhaule. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Sao Tomé en Principe.