Telefoonboek Rotstergaast

Een online inkijkje in het telefoonboek van Rotstergaast? Dat kan via de aangegeven duidelijke zoekmachine. Hiermee achterhaal je supersnel belangrijke contactgegevens in en rondom De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. Brouwer), een firma (bijv. Aldi) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of misschien 8462. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Rotstergaast is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rotstergaast

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Rotstergaast? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet vele malen sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van Z. van der Laan met een woning in Rotstergaast
 • Vind de bereikbaarheid van de Mitra of Total
 • Zoek adresgegevens van de Gasdeskundige of Inkoopadviseur (w.o. aanbestedingen) uit Rotstergaast
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Rotstergaast

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8462. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Rotstergaast kent buurtschappen en kernen: Buitengebied, Kern, West, Noord, Zuid, Oost
telefoonboek-rotstergaast

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Rotstergaast, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Rotstergaast. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Dan spot je doeltreffende het beoogde telefoonnummer uit Rotstergaast

In welke gevallen is een nummer gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0800, 0909, 0906, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Rotstergaast

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door middel van de tool kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Rotstergaast. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek San Marino.