Telefoonboek Vegelinsoord

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Vegelinsoard? Gebruik de aangegeven snelle zoekmachine. Daarmee bekijk jij supersnel tientallen adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld Sanders), een firma (bijv. Pearle) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of een bepaalde postcode, 8467. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Vegelinsoord gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vegelinsoord

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een winkel of persoon in Vegelinsoard? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen via de gids. Nu kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van H. van der Velden wonend in Vegelinsoord
 • Check de contactgegevens van de McDonald’s of Ici Parix XL
 • Zoek adresgegevens van de Bedrijfsbeveiliger of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen uit Vegelinsoord
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Vegelinsoard

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8467. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Vegelinsoord beslaat uit een aantal buurten: Buitengebied, Kern, West, Zuid, Centrum, Noord
telefoonboek-vegelinsoord

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  O.a. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Vegelinsoord, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Vegelinsoard. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Hiermee spot je het snelste het beoogde telefoonnummer in Vegelinsoord

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0900, 0800, 0840, 0909, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Vegelinsoard

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een (vast) telefoonnummer kan je uitpluizen wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via de nummerzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Vegelinsoord. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Sierra Leone.