Telefoonboek Ballingbuur

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Ballingbuer? Gebruik deze eenvoudige zoekfunctie. Zo check jij gemakkelijk tientallen namen en nummers van personen uit De Fryske Marren. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Kramer), een onderneming (bijv. Big Bazar) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Kern en de postcode, 8511. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Ballingbuur is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ballingbuur

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Ballingbuer? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van Mevr. van de Berg met een woning in Ballingbuur
 • Achterhaal het tel. nr. van de H&M of Brainwash
 • Achterhaal het tel. nr. van de Diëtist of ICT-projectmanagement in Ballingbuur
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Ballingbuer

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente De Fryske Marren. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8511. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Ballingbuur wordt gevormd door buurten & wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Noord, West, Zuid
telefoonboek-ballingbuur

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Ballingbuur, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Ballingbuer. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan zoek jij het snelste het beoogde telefoonnummer in Ballingbuur

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0800, 0909, 1800, 0906, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ballingbuer

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontrafelen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Ballingbuur. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Zwitserland.