Telefoonboek Ouwsterhaule

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Ousterhaule? Open nu deze gemakkelijke zoekfunctie. Zodoende detecteer jij erg simpel alle adressen en (mobiele) nummers in de buurt van De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan Vink), een firma (bijv. Tui) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern of misschien 8513. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Ouwsterhaule stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ouwsterhaule

Ben je gebeld dooreen voor jou onbekend nummer? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Ousterhaule? Een (06) nummer vinden deden we voorheen via de gids. Vandaag de dag gaat dit online een stuk sneller. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van N. de Wit wonend in Ouwsterhaule
 • Bekijk het nummer van de Tamoil of Blokker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bestrijder houtrotverwerkende schimmels of Verzuimadviseur in Ouwsterhaule
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Ousterhaule

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8513. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Ouwsterhaule onderscheiden we in diverse wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Noord, Zuid, West
telefoonboek-ouwsterhaule

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Ouwsterhaule, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Ousterhaule. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens helemaal in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Op die manier krijg jij direct het gewenste telefoonnummer uit Ouwsterhaule

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0909, 0840, 0800, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Ousterhaule

Misschien heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoektool zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek uit Ouwsterhaule. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.defryskemarren.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Aldi Talk.