Telefoonboek Doniaga

Nummers nodig uit het telefoonboek van Dunegea? Start met deze gemakkelijke zoekmachine. Op die manier tref je verrassend eenvoudig belangrijke nummers en adressen van inwoners uit De Fryske Marren. Jij kan starten met een achternaam (bijv. Evers), een winkel of bedrijf (bijv. Boni) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Kern of eventueel 8516. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Doniaga gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Doniaga

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of zoek je een bepaald nummer van een winkel of persoon in Dunegea? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van U. van der Veen met een woning in Doniaga
 • Bekijk het nummer van de Firezone of Zeeman
 • Check het nummer van de Arts of ICT adviseur uit Doniaga
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Dunegea

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente De Fryske Marren. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8516. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Doniaga kent verschillende wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Oost, West, Zuid
telefoonboek-doniaga

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Doniaga, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Dunegea. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken zoek je snel dit telefoonnummer uit Doniaga

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0900, 0840, 1800, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Dunegea

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een nummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Doniaga. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer BudgetPhone.